Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Baklažánová krémová polievka

Ingrediencie:

• 350 g baklažánu
• 60 g cibule
• 60 g mrkvy
• 100 ml smotany
• 60 g tvrdého syra Džiugas
• 3 strúčiky cesnaku
• na ochutenie soľ
• korenie
• 600 ml vody

zdroj: http://www.dziugashouse.lt/en/recipes/

Príprava:

Zapečieme baklažán, cibuľu a mrkvu v rúre na 40 minút. Pečený baklažán očistíme a nakrájame na stredne veľké kocky. Vložíme do vriacej vody spolu s cibuľou, mrkvou a cesnakom, necháme asi minútku, pridáme soľ a korenie na ochutenie, dolejeme smotanou. Pridajme syr DŽIUGAS a znovu povaríme.

Podobné recepty

chevron-leftangle-downmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram