Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Čerstvé figy s baklažánom a syrom Džiugas

Ingrediencie:

• baklažán
• figy
• citrónová šťava
• soľ, korenie
• med, vlašské orechy

zdroj: http://www.dziugashouse.lt/en/recipes/

Príprava:

Plátok baklažánu, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme cukrom, soľou a korením, necháme poležať chvíľu v mise na marinovanie. Neskôr pridáme olej. Nakrájane čerstvé figy pokvapkáme medom, posypeme vlašskými orechmi. Poukladáme na plátky baklažánu a pečieme v rúre 15 minút pri teplote 180 ° C. Horúce posypeme strúhaným syrom Džiugas.

Podobné recepty

chevron-leftangle-downmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram