Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Cézar šalát

Ingrediencie:

• 1 PL horčice
• 1 tvrdý syr Džiugas
• 1 sardely
• 1/2 strúčika cesnaku
• pre chuť olivový olej
• soľ
• korenie
• čerstvý šalát

zdroj: http://www.dziugashouse.lt/en/recipes/

Príprava:

Natrhajme čerstvý šalát, zmiešajme polievkovú lyžicu horčice, syr Džiugas (odporúčame čas zrenia 36 mesiacov), jednu sardelu a polovicu strúčika cesnaku v mixéri a dochutíme olivovým olejom, kým nezhustne. Podávajte so cherry paradajkami a chlebom pečeným s olejom a cesnakom. Posypeme veľkými hoblinami syra Džiugas.

Podobné recepty

chevron-leftangle-downmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram