Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Cibuľačka

Ingrediencie:

• 1,5 l hovädzieho vývaru
• 300 – 400 g olomouckých tvarôžkov
• 4 cibule
• 4 – 5 krajcov chleba
• masť
• soľ, čierne korenie

zdroj: https://www.tvaruzky.cz

Príprava:

Na masti opečieme cibuľu nakrájanú na hrubšie kolieska, zalejeme vývarom a chvíľu povaríme, aby zmäkla. Polievku okoreníme, prípadne podľa chuti ešte dosolíme. Do ohňovzdorných misiek rozdelíme porcie chleba, ktorý sme nakrájali na kocky a osmažili na masti. Posypeme tvarôžkami nakrájanými na malé kúsky, zalejeme polievkou a dáme prudko zapiecť do predhriatej rúry.

Podobné recepty

chevron-leftangle-downmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram