Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Škvarková nátierka s rascovými tvarôžkami

Ingrediencie:

• 250 g škvariek
• 200 g olomouckých tvarôžkov (kúsky s rascou)
• 150 g kyslej kapusty
• 1 väčšia cibuľa
• 1 lyžica horčice
• 1 lyžička drvenej rasce

zdroj: https://www.tvaruzky.cz

Príprava:

Tvarôžky a škvarky zomelieme najemno v mlynčeku na mäso. Odporúčame najprv spracovať tvarôžky a až potom škvarky, pretože škvarky so sebou stiahnu ostatné tvarôžkov a mlynček sa vám bude lepšie čistiť.Pridajte pokrájanú kyslú kapustu, cibuľu nakrájanú na kocôčky, rascu a horčicu. Dobre premiešajte a natrite na čerstvý chlieb.

Podobné recepty

chevron-leftangle-downmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram